Palliatieve zorg

Palliatieve zorg is zorg die gericht is op het verlichten van lijden bij mensen die ongeneeslijk ziek zijn. Haagzorg begrijpt dat deze fase van het leven emotioneel en fysiek zwaar kan zijn voor zowel de patiënt als zijn of haar naasten. Daarom bieden wij professionele palliatieve zorg om patiënten en hun naasten te ondersteunen en comfort te bieden in deze moeilijke periode.

Onze zorgverleners zijn speciaal opgeleid om patiënten en hun naasten te begeleiden en te ondersteunen in de laatste fase van het leven. Zij bieden niet alleen medische en verpleegkundige zorg, maar hebben ook oog voor de psychosociale en spirituele aspecten van deze fase. Samen met de patiënt en zijn of haar naasten stellen we een zorgplan op dat aansluit bij de behoeften en wensen van de patiënt en zijn of haar omgeving.

Onze zorgverleners zijn er om de patiënt en zijn of haar naasten te ondersteunen bij het verlichten van pijn en andere symptomen. Daarnaast helpen zij bij het organiseren van praktische zaken en bieden zij emotionele steun en begeleiding. Ons doel is om de patiënt en zijn of haar naasten zo goed mogelijk te ondersteunen en te begeleiden, zodat zij samen deze moeilijke periode door kunnen komen.

Bij Haagzorg vinden we het belangrijk dat de patiënt en zijn of haar naasten in deze periode zo veel mogelijk regie houden over het leven en de zorg. Onze  zorgverleners staan dan ook altijd klaar om te luisteren naar de wensen en behoeften van de patiënt en zijn of haar naasten en hier zo goed mogelijk op in te spelen.

Als u meer wilt weten over onze palliatieve zorg, kunt u contact met ons opnemen. We staan u graag te woord en helpen u graag verder.

Voor meer informatie klik hier.

Haagzorg