Persoonlijke verzorging

Wanneer u door ziekte, ouderdom of een beperking niet meer in staat bent om uzelf te verzorgen, kunt u in aanmerking komen voor persoonlijke verzorging. Bij Haagzorg bieden we persoonlijke verzorging op maat, gericht op het ondersteunen bij of overnemen van lichaamsgebonden zorg.

Onze persoonlijke verzorging omvat onder andere hulp bij het douchen en wassen, aankleden en uitkleden, in- en uit bed gaan, en andere taken zoals tand- en haarverzorging, gezichtsverzorging, hulp bij eten en drinken, en het aanbrengen van protheses.

Wij begrijpen dat het lastig kan zijn om zorg op maat te vinden die bij uw situatie past. Daarom helpen wij u bij Haagzorg graag bij het in kaart brengen van de zorg die u nodig heeft en hoe u deze zorg kunt regelen. Wij ondersteunen u bij het aanvragen van de juiste indicatie en bieden persoonlijke zorg op basis van Zorg in Natura (ZIN) of via een Persoons Gebonden Budget (PGB).

Bij Haagzorg zorgen wij dat u de zorg ontvangt die u nodig heeft en dat u zich prettig voelt bij de zorgverlener die u ondersteunt. Onze professionele zorgverleners staan altijd voor u klaar om u te helpen met persoonlijke verzorging, zodat u zich comfortabel voelt en zo zelfstandig mogelijk kunt blijven leven.

Haagzorg